Csak egy pillanat...

Webáruház karbantartása
üzemeltetése

weboldal fejléc háttér alap

Webáruház karbantartása! Kell az nekem?

Webáruháza szépen beindult, de nincs szakértelme, ideje, vagy hozzáértő alkalmazottja, hogy kezelje a webáruházát? Egészen addig amig az üzlet be nem indul, a vállalkozónak van ideje a webáruházával foglalkozni.

De a java csak utána jön… A webáruházunk az indítását követően a google találati oldalain hátulról kezdi az életét. De ez nem is csoda, hiszen újak vagyunk a piacon és azt állítjuk magunkról, hogy a mi termékeink, szolgáltatásaink a legjobbak az adott témakörben.
Ma az internet „társadalma” ha bármire szüksége van akkor a Google keresőhöz fordul, ami szinte ma már megkerülhetetlen. A webáruházunk akkor fog a legjobban teljesíteni ha a Google úgy gondolja, hogy az általunk kínált termék vagy szolgáltatás a leginkább leg megfelelőbbek között van. Ezt úgy tudjuk biztosítani, hogy a webáruházunkat folyamatosan frissítjük, fejlesztjük, csinosítjuk, bővítjük.

A Google érzékeli és rögzíti, hogy egy webáruház fejlődik és változik és azt is, hogy mennyien látogatják, sőt mennyi időt töltenek az oldalon az egyes látogatók, vásárolnak e és azt milyen összegben. Ez egy önmagát tápláló folyamat ami az idő múlásával egyre több látogatót és vásárlót fog eredményezni.

A termékeink vagy a szolgáltatásaink folyamatosan változnak. Újak jönnek, régiek kiesnek a webáruházunkban ezeket a változtatásokat mind aktualizálni kell, mert ez biztosítja a webáruházunk naprakészségét, amit a látogatóink és a Google is nagyra értékel. Ez nagyon sok munka és valószínű, hogy a webshop tulajdonosának az árú beszerzése, csomagolása a vállalkozás vezetése mellet ezekre már nem marad elegendő ideje.

Webáruház indítási és karbantartási díjak

Válassza az Önnek leginkább megfelelőt

Minden webáruház más és más elképzelésnek kell hogy megfeleljen vagy eltérő készenléti állapotban van, ezért az árak tájékoztató jellegűek. A pontos díjakat átvizsgálás és megbeszélést követően lehet csak megmondani, ami a feladatok mennyiségétől változhat.

Webáruház indítása és karbantartása a nulláról
Tervezi egy webáruház indítását, vagy a meglévő karbantartását?

Adjon elérhetőséget és megkeressük!