Csak egy pillanat...

Mennyi webáruház működik
Magyarországon

weboldal fejléc háttér alap

Mennyi webáruház működik Magyarországon?
Többféle számítás van, de egyes becslések szerint közel 15.000 webáruház működik ma Magyarországon.

Mi várható a jövőben?

Az előrejelzés szerint a hazai e-kereskedelem forgalma 2024-re meghaladhatja akár az 1.700 milliárd forintot is. A belföldi online vásárlások gyakorisága évek óta folyamatosan növekszik, Érdemes összevetni a hagyományos boltok számát a webáruházak számával 2017 végén Magyarországon 132.508 darab kiskereskedelmi egység működött, a weben létező áruházak számát 2018 elején 10-12 ezerre becsülték. 2015-ben, kb. 1.400 aktív, forgalmat bonyolító webshopot tartottak nyilván.

A vásárlók száma is szépen emelkedik, 2019-ben az internetezők 91 százaléka vásárolt már az interneten, ez 5,4 millió főt jelent. A másik adat, hogy 2018-ban 3,2 millió vásárló költötte a pénzét, a megkérdezett 3.200 webshopban. Ami 38 millió megrendelést jelentett, ez forintban 425 milliárdos forgalom. Ez a szám 17 százalékkal nagyobb a 2017-ben mért értéknél. Egy másik szempontból vizsgálva is akad potenciál és növekedési lehetőség a területen, mert a fent említett érték a teljes hazai kiskereskedelemnek mindössze a 4,5 százaléka!

forrás: https://webshopabc.hu

Webáruház indítási és karbantartási díjak

Válassza az Önnek leginkább megfelelőt

Minden webáruház más és más elképzelésnek kell hogy megfeleljen vagy eltérő készenléti állapotban van, ezért az árak tájékoztató jellegűek. A pontos díjakat átvizsgálás és megbeszélést követően lehet csak megmondani, ami a feladatok mennyiségétől változhat.

Webáruház indítása és karbantartása a nulláról
Tervezi egy webáruház indítását, vagy a meglévő karbantartását?

Adjon elérhetőséget és megkeressük!