Csak egy pillanat...

Webáruház átvizsgálása, aktualizálása,
karbantartása

weboldal fejléc háttér alap

Már létező és működő webáruház általános adatainak karbantartása és a webáruházban lévő termékek, adatok frissítése, aktualizálása.

Ezzel a szolgáltatással egy már korábban elkészített és beállított webáruház tartalmát lehet aktualizálni és kampányokra, akciókra, ünnepekre felkészíteni.

A termékek már fel vannak töltve és a termék adatok, valamint a terméket bemutató szövegek is készen vannak. A karbantartás során kisebb javításokat kell eszközölni. pl.: fizetési módok aktualizálása, frissítése, ÁSZF finomítása, aktualizálása. Termékek feltöltése, a meglévők módosítása és kivezetése.

A korábban már létrehozott hírlevelek szerkesztése és ütemezett kiküldése, Facebook, Google, és YouTube fiókok és hirdetések szerkesztése és üzemeltetése. Ha egyszeri szerkesztésre, javításra, esetleg kiegészítő program vagy funkció telepítéséről van szó, akkor alkalmi karbantartás a megoldás.

Ez tulajdon képpen teljes felügyeletet jelent a webáruház és azok moduljai felett.

4.800 Ft / megkezdett óra

Megjegyzés:

Minden webáruház más és más készenléti állapotban van, valamint az elvégzésre váró feladatok nagysága ás bonyolultsága is eltérő,
ezért az árak tájékoztató jellegűek.
A pontos díjakat megbeszélést és átvizsgálást követően lehet megadni, ami a feladatok mennyiségének, összetettségének függvénye.
A konzultáció díjmentes és semmiféle kötelezettséggel nem jár!
A díjak az áfa-t nem tartalmazzák, melynek mértéke 27%.

Webáruház indítása és karbantartása a nulláról
Tervezi egy webáruház indítását, vagy a meglévő karbantartását?

Adjon elérhetőséget és megkeressük!